3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντοκουμέντο! Η στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ με το τραμ στο Φάληρο! Μια πεζή νεκρή και ένας τραυματίας!

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή της σύγκρουσης του αυτοκινήτου με το τραμ στο Φάληρο, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας και τον βαρύ τραυματισμό ενός άνδρα

Στο βίντεο φαίνεται το τραμ να κινείται κανονικά στη διαδρομή του, όπως και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στο ανοδικό ρεύμα της Ποσειδώνος.

Ξαφνικά το ασημί αυτοκίνητο που κινείται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας κάνει δεξιά και πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ.

Τόσο στο πεζοδρόμιο όσο και στη στάση υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που άλλοι περίμεναν το τραμ και άλλοι περίμεναν για να περάσουν απέναντι.

Το αυτοκίνητο κατευθύνθηκε προς τα δεξιά, καβαλώντας το πεζοδρόμιο, στο οποίο εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν αρκετοί πεζοί. Αφού παρέσυρε μία γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της, και έναν άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, στη συνέχεια συγκρούστηκε με το τραμ.

Στο βίντεο επίσης φαίνεται ότι δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο πέσει πάνω στο τραμ, ένας πεζός που προσπαθούσε να περάσει από τη διάβαση στις ράγες του τραμ, να πέφτει αλλά αμέσως μετά να ξανασηκώνεται.

 

πηγή φωτογραφίας protothema.gr