3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντοκουμέντο! Τα ραντεβού του λιμενικού που εμπλέκεται στη διακίνηση της κατασχεμένης κοκαΐνης!

Προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή και οι 13 κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση διακίνησης κοκαΐνης που είχε υπεξαιρεθεί από την αποθήκη του Κεντρικού Λιμεναρχείου όπου φυλάσσονται οι κατασχεμένες ποσότητες ναρκωτικών.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι δύο λιμενικοί , ο Πλωτάρχης – Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά και ο σημαιοφόρος που υπηρετεί στην ίδια υπηρεσία.

Σε φωτογραφίες έχει καταγραφεί ο 41χρονος αξιωματικός του Λιμενικού που συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων.

Οι φωτογραφίες που «καίνε» ορισμένους από τους συλληφθέντες, έχουν ληφθεί κατά την διάρκεια της παρακολούθησης, ενώ ο 41χρονος μπαινοβγαίνει στην αποθήκη της συμμορίας στο Κερατσίνι, όπου αποθήκευαν ναρκωτικά και αντάλλασσαν χρήματα.

Στις 3 Νοεμβρίου εντοπίστηκε να πηγαίνει εκεί με την μοτοσυκλέτα του, να αφήνει το κράνος και να φορά καπέλο.

Συναντήθηκε με μία 63χρονη που κατηγορείται ως ταμίας της εγκληματικής οργάνωσης και είναι συγγενής της 71χρονης «αρχηγού» που είναι έγκλειστη στις φυλακές.

Οι αστυνομικοί είχαν καταγράψει πάνω από 30 επισκέψεις του σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος στην συγκεκριμένη αποθήκη όπου παρέδιδε ναρκωτικά, ενώ σε άλλες επισκέψεις έπαιρνε μόνο χρήματα.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN