ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ντροπή για τους βρομιάρηδες»: Έξαλλος ο Κούγιας για την υπόθεση της φοιτήτριας

Έξαλλος εμφανίστηκε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί νομικά την οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας, με σχόλιο που φέρεται να έγραψε άτομο γνωστό στην κοινωνία της Ρόδου (πριν διαγράψει τον λογαριασμό του), σύμφωνα με το οποίο η άτυχη Ελένη «ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες».

Ο γνωστός ποινικολόγος παραχώρησε δηλώσεις έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του νησιού και τόνισε αρχικά ότι «κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτήν την τραγωδία. Είναι άδικο να προσβάλουν βάναυσα την κοινωνία της Ρόδου. Να ευχαριστήσω δημοσίως το Λιμενικό. Αυτό που έκανε, μέσα σε λίγες ώρες, να αποκαλύψει ποιοι έκαναν το συγκεκριμένο ερώτημα».

Ερωτηθείς σε ποιον αναφέρεται, απάντησε… αφηρημένα αναφέροντας «κάποιους βρομιάρηδες που πήγαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του θύματος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε ένα πρόσωπο που έχασε τη ζωή του με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο και να εκμεταλλεύονται κάποιοι την τραγωδία, είναι πολύ άδικο να προσβάλλουν βάναυσα μ’ αυτόν τον τρόπο τη μνήμη του κοριτσιού. Θα τα βρούμε με όλους και μ’ αυτούς τους βρομιάρηδες που προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη μνήμη του κοριτσιού» τόνισε ο κ. Κούγιας.