slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 6χρονος Ράινερ με τον πατέρα του στη Νορβηγία! (ΦΩΤΟ)

Στη Νορβηγία βρίσκεται ο μικρός Ράινερ, τον οποίο άρπαξε κουκουλοφόρος από το σπίτι που έμενε με την μητέρα του στην Κηφισιά. Πίσω από αυτήν την ενέργεια φαίνεται ότι βρίσκεται ο πατέρας του  όπως ο ίδιος γνωστοποίησε μέσω επιστολής του στον συνήγορο της μητέρας ενώ έδωσε φωτογραφικά ντοκουμέντα με τον Ράινερ.
Ο πατέρας του Ράινερ λέει πως οι φωτογραφίες αυτές είναι των τελευταίων δύο ημερών και πως ο μικρός είναι «ευτυχισμένος» στη Νορβηγία.

ο 6χρονος από την Κηφισιά στη Νορβηγία

ο 6χρονος από την Κηφισιά στη Νορβηγία

Μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι, δεν θέλει να συνεχιστεί η αντιπαράθεση με την μητέρα του παιδιού, για την οποία όπως λέει, «μπορεί να το επισκεφθεί όποτε θέλει στη Νορβηγία». Μάλιστα τονίζει ότι, οι δυο πλευρές και μέσω των δικηγόρων τους πρέπει να βρουν μια λύση «για το καλό του παιδιού». Υπάρχουν, όπως υποστηρίζει η πλευρά του πατέρα, δυο αποφάσεις των δικαστηρίων στη Νορβηγία που δίνουν την επιμέλεια στον πατέρα του 6χρονου.

Η διαδρομή του μικρού Ράινερ για τη Νορβηγία

Στις 8.30 το βράδυ της 24ης Μαΐου γίνεται η απαγωγή. Μία ώρα μετά, στις 9.26 οι δράστες εγκαταλείπουν το λευκό βαν στη λεωφόρο Συγγρού. Λίγες ώρες μετά οι αρχές εντοπίζουν το στίγμα του κινητού συγγενή του πατέρα στην Καλλιθέα Βοιωτίας.

Στη μία το ξημέρωμα ενεργοποιείται το Amber Alert για τον Ράινερ. Στις 6.18 το πρωί oι δυο άνδρες μαζί με το παιδί, παίρνουν την πτήση για Κοπεγχάγη. Στις 8.02 το αεροπλάνο προσγειώνεται στην πρωτεύουσα της Δανίας και από εκεί οδικώς φτάνουν στην Νορβηγία.

Το διαβατήριο του 6χρονου είναι στα χέρια της μητέρας εδώ στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star, ο πατέρας μαζί με συγγενικό του πρόσωπο έβγαλαν το παιδί από την Ελλάδα με άλλο όνομα. «Γκουντμπράτσον Σβερνικολάι», ήταν τα στοιχεία στα ταξιδιωτικά έγγραφα του Ράινερ.