GOOGLE NEWS, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ακης Τσελέντης στο «τιμόνι» του γεωδυναμικού – Τί αναφέρει για τους επικριτές του

Με ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook ο σεισμολόγος Ακης Τσελέντης ενημέρωσε ότι εξελέγη εκ νέου  διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Θυμίζουμε οτι λίγες μέρες πριν τις εκλογές είχε προκληθεί άγρια κόντρα μεταξύ των  σεισμολόγων.  Τη θέση διεκδικούσαν  οι σεισμολόγοι Θανάσης Γκανάς, Ευθύμιος Λέκκας και ο μέχρι σήμερα  διευθυνής Άκης Τσελέντης.

Η «φωτιά» είχε ανάψει  μετά από δημόσια ανάρτηση του σεισμολόγου Γεράσιμου Παπαδόπουλου στο Facebook όπου κατηγορούσε τον Άκη Τσελέντη έχει υπερβεί το όριο ηλικίας που θέτει ο νόμος για να διεκδικήσει τη θέση και κατέθεσε χαρτιά με νεότερη ηλικία λίγες ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας για τις υποψηφιότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ηλικιακό όριο για τη θέση ήταν  τα 63 έτη.

Η Επιτροπή ύστερα από σχετική εισήγηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους δέχθηκε τα Δελτία Ταυτότητας που προσκόμισαν οι τρεις συνυποψήφιοι ως αποδεικτικά στοιχεία για την ηλικία, βάζοντας έτσι τέλος στο σίριαλ με την ηλικία του Άκη Τσελέντη ο οποίος τελικά μπήκε πρώτος στη λίστα των υποψηφίων.

Δείτε τι γράφει στην ανάρτησή του σήμερα ο Άκης Τσελέντης :