ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αλαφούζος φοβάται επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Όπως εξήγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» 48 ώρες πριν το μεγάλο ματς της 25ης αγωνιστικής, αυτό που τον αγχώνει περισσότερο είναι η αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού σε περίπτωση κακού σφυρίγματος από το διαιτητή, ενώ διευκρίνισε ότι εάν συμβούν έκτροπα «θα είναι η καταστροφή της ομάδας».

Ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» ξεκίνησε τις δηλώσεις του τονίζοντας πως διακατέχεται από άγχος, όχι τόσο για την έκβαση του ματς, όσο περισσότερο για την ομαλή διεξαγωγή του: «Πιστεύω πως έχουμε καλύτερη ομάδα και βρισκόμαστε σε καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού», είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος και πρόσθεσε: «Αυτό που με φοβίζει είναι ο συσσωρευμένος θυμός, οι τυχόν αντιδράσεις των οπαδών μετά από κάποιο κακό σφύριγμα. Θα είναι καταστροφή για τον Παναθηναϊκό αν έχουμε οποιαδήποτε μορφής επεισοδίων».

Αναφερόμενος στον «άρχοντα» του αγώνα, Αναστάσιο Σιδηρόπουλο, είπε: «Δε θα μιλήσω για συγκεκριμένο διαιτητή αλλά γενικά έχω κακή άποψη για το σύνολό τους. Αν κι έχουμε παράπονα από τον κ. Σιδηρόπουλο, θεωρώ πως είναι ένας από τους καλύτερους ρέφερι. Δεν είναι, όμως μόνο οι διαιτητές, είναι οι επόπτες, οι παρατηρητές, πολλοί. Από αυτά που βλέπω να συμβαίνουν και με όλα τα στοιχεία που πρροκύπτουν από τις τιμωρίες και τις εκθέσεις των παρατηρητών, καταλαβαίνει κανείς πως αν κάποιος θίξει τον Ολυμπιακό εξαφανίζεται. Αν θίξει τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ δε γίνεται τίποτα ή έστω υπάρχουν μικρότερες τιμωρίες».

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» επισήμανε πως «…εάν έρθει θα του προσφέρουμε κάθε φιλοξενία. Δε μπορώ να πω ότι είναι ευπρόσδεκτος, αλλά ούτε και να του πω να μην έρθει. Οι προσωπικές μου απόψεις είναι κάτι διαφορετικό. Δεν μπορώ να πω ότι μου είναι ο πιο συμπαθής άνθρωπος στον κόσμο».

Πηγή: naftemporiki.gr