ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο διευθυντής του ρ/σ «Κόκκινο» αποκάλεσε τον πρωθυπουργό… μ@λ@κ@! ΒΙΝΤΕΟ

 

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι…», είπε ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Ρ/Σ «Στο κόκκινο 105,5», μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία.

Ο Κώστας Αρβανίτης ήταν ομιλητής σε εκδήλωση στη Λαμία με θέμα: "Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ " η οποία έγινε παράλληλα με τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (Ε.Φ.ΕΛ.)  "H είδηση υπό διωγμό", που φιλοξενείται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα των Γαλλικών ΜΜΕ και ειδικότερα σε αυτό του περιοδικού L’Express το οποίο έγραψε για να καυτηριάσει  τη στάση και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το αιματοκύλισμα στο σατιρικό περιοδικό στο Παρίσι. : "C’est dur d’être soutenu par des cons". Δηλαδή, "Είναι δύσκολο να σε στηρίζουν οι μαλάκες".

Επίθεση Ν.Δ. σε ΣΥΡΙΖΑ για τους υβριστικούς χαρακτηρίσμούς 

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη επισημαίνει, ότι

«οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη».

Η Ν.Δ. ζητεί την άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου «που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέροντας ότι αυτή είναι «αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του».

«Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του», καταλήγει η κ. Σπυράκη.

Ο κ.Αρβανίτης διετύπωσε τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης, με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».