slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο γιατρός που κατηγορείται πως βίαζε τη 12χρονη για 50 ευρώ στο κρατητήριο! (ΦΩΤΟ)

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το protothema. gr εικονίζεται ο 65χρονος γιατρός λίγη ώρα μετά την σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στα κρατητήρια του 7ου ορόφου του μεγάρου της ΓΑΔΑ, οπού οδηγήθηκε μαζί με δύο ακόμα Έλληνες ηλικίας 49 και 44 ετών και δύο Πακιστανούς 23 και 40 χρόνων καθώς όπως προέκυψε έκλειναν ραντεβού και βίαζαν το 12χρόνο κοριτσάκι.

Ο 65χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας πέντε παιδιών, από δυο γάμους, όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών αλλά και της κατάθεσης της μικρής συναντιόταν με το κοριτσάκι στο ιατρείο του στον Κολωνό και την βίαζε έναντι του ποσού των 50 ευρώ.

Η δικηγόρος Ασπασία Ταραχοπούλου, συνήγορος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, αναφερόμενη στις πέντε συλλήψεις που έγιναν την Τετάρτη, είπε ότι «στην τελευταία κατάθεση της μικρής, στις 3 Φεβρουαρίου, αναγνώρισε κάποια άτομα και αναμέναμε να βγουν τα εντάλματα σύλληψης».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην πρώτη συνάντηση της ανήλικης με την προφυλακισμένη μητέρα της, μετά από μήνες.

«Είδε την μητέρα της, στις 20:30 το βράδυ, μαζί με τον αδελφό της. Ήταν πολύ συγκινητική στιγμή, έκλαιγαν όλοι, ακόμη και η ψυχολόγος που ήταν παρούσα. Ήταν πολύ δύσκολο το παιδί να φεύγει και να αφήνει την μητέρα του στην φυλακή, γιατί το παιδί αισθάνεται ενοχές για όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια της».