ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ήρωας πυροσβέστης στο Π. Φάληρο έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια γυναίκα

tragodia-sto-p-falhro

Μια τραγωδία σημειώθηκε χθες σε διαμέρισμα στο Π. Φάληρο όταν ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε κατάστημα με υδραυλικά και είδη θέρμανσης στην οδό Ιπποκράτους 4.

Ο 33χρονος πυροσβέστης Ματθαίος Μάντζιος, από τη Κούκα Λάρισας ο οποίος υπηρετούσε στον 5ο πυροσβεστικό σταθμό Καλλιθέας, έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει μια γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί σε διαμέρισμα του Π. Φάληρο.

Ο αδικοχαμένος πυροσβέστης προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμά της αλλά τελικά ο ίδιος έχασε τη ζωή του καθώς τελείωσε το οξυγόνο στη φιάλη που έφερε μαζί του, σύμφωνα με πληροφορίες.

o-hroas-purosbesths-mantzios-matthaios

Η τραγωδία δυστυχώς δεν σταματάει στον νεαρό πυροσβέστη. Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της είναι σύζυγος του ιδιοκτήτη του καταστήματος και μητέρα δύο παιδιών.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος δεν ήταν στο κατάστημα όταν εκδηλώθηκε η φωτιά.

Η γυναίκα που απεγκλωβίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία είναι η μητέρα της γυναίκας που έχασε τη ζωή της, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Όταν έφτασε στο σημείο έδωσε τα κλειδιά στους πυροσβέστες του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου, λέγοντάς τους ότι η σύζυγός του έχει εγκλωβιστεί.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί Ε.Δ.Ε. , καθώς και προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.