3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κώστας Μυλωνάς αποκάλυψε τι είπε με τον Μπόρις Τζόνσον

Στην παραλία Γιαννίτσι στη νότια Εύβοια κοντά στο Μαρμάρι έκανε τις βουτιές του ο Μπόρις Τζόνσον.

Ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και εκείνη την ημέρα τον συνάντησε και ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής της παλιάς νυχτερινής εκπομπής «Τα παιδιά της νύχτας», Κώστας Μυλωνάς.

«Απλός άνθρωπος, ήπιαμε τα ουζάκια μας», έγραψε ο Κώστας Μυλωνάς ποζάροντας σε φωτογραφίες με τον Μπόρις Τζόνσον.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος», ο Κώστας Μυλωνάς αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συνάντησή του με τον Μπόρις Τζόνσον που έγινε viral και επέμεινε σε όσα του έκαναν εντύπωση.

«Αγαπάει την Ελλάδα. Μου έκανε εντύπωση ότι μπόρεσα να αγκαλιάσω το παιδί του. Κάποια στιγμή έφυγε από τη νταντά και δεν με σταμάτησε κανείς. Ήταν εδώ ο Μπόρις με μια πετσέτα, οδηγούσε μόνος του το αυτοκίνητο, ο δρόμος δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολος. Δεν υπήρχε κανείς μαζί τους», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Κώστας Μυλωνάς πρόσθεσε ότι έδωσε συγχαρητήρια στον άνθρωπο που έχει την ταβέρνα. «Η κυρία με το μωρό περίμενε στην ουρά για να πληρώσει το παγωτό γιατί υπήρχαν πολλά άτομα εκείνη την ημέρα. Δεν το επέτρεψα. Κανείς δεν τον ενόχλησε. Ήταν χαμογελαστός. Ήταν φιλικότατος. Μιλήσαμε για τη σκορδαλιά. Αν δεν τον ήξερες ποιος είναι μπορεί να μην του έδινες σημασία. Ήταν δεκτικός σε όλα. Στην παραλία δύο τρεις τον πλησίασαν», είπε μεταξύ άλλων.