ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο «Μίστερ Bazaar» Δήμος Βερούκας «έφυγε» από τη ζωή στα 56 του χρόνια!

Ο 56χρονος Πρόεδρος της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazaar Δήμος Βερούκας αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια σύσκεψης με συνεργάτες του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για καρδιακό επεισόδιο.

Ο Όμιλος που διηύθηνε, είναι ένας απ’ τους ταχέως αναπτυσσόμενους στη χώρα και για το οργανωμένο λιανεμπόριο συνολικά καθώς ο ίδιος ήταν εκ των στυλοβατών του Συνεταιρισμού ΕΛΟΜΑΣ.

Η αλυσίδα Bazaar η οποία είχε γνωρίσει υπό την καθοδήγηση του σημαντική καταγράφοντας την τελευταία πενταετία αύξηση του τζίρου της κατά 40%, έχει φθάσει να αριθμεί σήμερα 150 καταστήματα σούπερ μάρκετ και 11 καταστήματα Cash & Carry σε όλη την Ελλάδα. Μάλιστα με βάση τα τελευταία δημοσιευμένα οικονομικά στοιχεία το 2018 ο κύκλος εργασιών της κυμάνθηκε περί τα 168,95 εκατ. ευρώ.

Ως συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης μαζί με τον αδελφό του, Γιώργο επέκτειναν τον Όμιλο Βερούκα ο οποίος σήμερα δραστηριοποιείται και στον χώρο του food service μέσω της Angliss Hellas A.E. , στα logistics με την Αλπικό Ψυγείο Α.Ε. , στο εμπόριο τυροκομικών με την Βερούκας Τρόφιμα ΑΕΒΕ και στον χώρο των ακινήτων μέσω της AVN AE.