slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρώην σύζυγος έριξε ακουαφόρτε στο πρόσωπο της 49χρονης στη Μεσσήνη! Πώς έστησε το καρτέρι! (ΦΩΤΟ)

Με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο νοσηλεύεται 49χρονη από τη Μεσσήνη, η οποία δέχτηκε επίθεση με υδροχλωρικό οξύ από τον 50 ετών πρώην σύζυγο της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο άνδρας παραφύλαγε στο σκοτάδι το θύμα και όταν αυτή στις 4 το πρωί πήγε για να ανοίξει το καθαριστήριο όπου εργαζόταν, την αιφνιδίασε.

Με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει.

Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά εκείνος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

Δράστης και θύμα, αν και είχαν χωρίσει εξακολουθούσαν και έμεναν μαζί καθώς η 49χρονη δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να φύγει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν επιθυμούσε τίποτε άλλο πέρα από την συγκατοίκηση. Δράστης και θύμα έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Η άτυχη γυναίκα έχει και άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά με σοβαρά εγκαύματα στην περιοχή του ματιού, ενώ ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

πηγή φωτογραφίας ΕΡΤ