ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Λίγες ημέρες μετά τη νοσηλεία του στην Εντατική του Λαϊκού Νοσοκομείου με κορωνοϊό, παρότι εμβολιασμένος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, έστειλε ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού.

Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφέστατο: Εμβολιασμός και μόνο εμβολιασμός, καθώς ο εμβολιασμένος έχει περισσότερες δυνατότητες να αντεπεξέλθει, ακόμα και εάν ο οργανισμός του είναι ταλαιπωρημένος, είπε με νόημα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, λίγο πριν αρχίσει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις «στρατηγικές επενδύσεις».

«Βρέθηκα 12 ημέρες στην απομόνωση… Τα εμβόλια με κράτησαν και έδωσα και αυτήν τη μάχη με τη βοήθεια των γιατρών, των νοσηλευτών και των φαρμάκων», είπε ο κ. Βλάχος σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να μετατρέψει σε αορίστου τις συμβάσεις του νοσηλευτικού προσωπικού «που κρατούν την καθημερινή λειτουργία των νοσοκομείων». Ο ίδιος πρόσθεσε πως «κάποια στιγμή, (πρέπει) να μη νιώθουν την αγωνία της ανανέωσης της σύμβασής τους».