3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αναρχικοί τρολάρουν και στολίζουν τα καμένο δέντρο με αφιερώσεις στα ΜΑΤ!

Ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, μπορεί να είπε ότι «το φως πάντα νικάει το σκοτάδι» και να έστησε ξανά -για δεύτερη φορά- το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πλατείας, στα Εξάρχεια, αυτοί όμως που το έκαψαν την πρώτη φορά, δεν δίστασαν να το επαναλάβουν.

Δεν έμειναν όμως εκεί, καθώς στο πνεύμα των ημερών, αποφάσισαν και να στολίσουν το καμένο έλατο υψώνοντας το «Α» της αναρχίας στην κορυφή. Αντί στολιδιών, προτίμησαν να γεμίσουν τα κλαδιά του καμένου δέντρου με μηνύματα κατά της αστυνομοκρατίας, της αστυνομικής βίας και γενικότερα της αυξημένης αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, ενώ δεν έλειψαν και οι ειδικές αφιερώσεις στα… ΜΑΤ.

Ψηλά σε κολώνα φωτισμού της πλατείας Εξαρχείων, έβαλαν ένα μεγάλο φωτεινό «Α» μέσα σε κύκλο (το σήμα δηλ. των αναρχικών), μαζί με πολύχρωμα μπαλόνια. Μάλιστα, όπως θέλησαν επιδεικτικά να διευκρινίσουν, ο φωτισμός του «Α» προέρχεται από τις λάμπες που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στην πλατεία γι’ αυτό και ευχαρίστησαν ειρωνικά τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη για τον «εξοπλισμό». Στα στολίδια του καμένου χριστουγεννιάτικου δέντρου ξεχώρισαν τέλος οι ειδικές αφιερώσεις στα… «αγαπημένα» τους ΜΑΤ

Πηγή: Protagon.gr