ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες στα κινητά «καίνε» τη σπείρα της Μυκόνου-Η πρώην εστεμμένη, ο πολιτικός και ο ηθοποιός…

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις, μετά τη  σύλληψη της σπείρας που διακινούσε ναρκωτικά στην Μύκονο και με την οποία όπως φαίνεται εμπλέκονται πολλά πρόσωπα, όπως μοντέλα που έκαναν παρέα σε κυρίους, καθώς πολιτικός και ηθοποιός.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους συνομιλίες που βρήκαν από τα κινητά τηλέφωνα εκείνων που πουλούσαν στο νησί την κοκαϊνη.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, τα μεσάνυχτα της 2ας Αυγούστου, το τηλέφωνο του μεγάλου αφεντικού χτύπησε και στην άλλη γραμμή ήταν ο 34χρονος σε εύθυμη κατάσταση, αφού είχε κάνει χρήση κόκας με την πρώην εστεμμένη.
-«Έλα Μπούμπη»
– «Το υπερ-χάι είναι εδώ. Αν δεν είσαι εδώ απόψε είναι σαν να μην είσαι στη Μύκονο. Έλα αν σου φύγει ο κ…»
– «Να’ρθω χύμα; Να’ ρθουμε χύμα; Θα μας φτιάξεις;»
-«Έλα έλα μόλις ήπια μια γραμμή με την Ε…. Με Ε…μαζί»
– ….(λέει το επίθετο της πρώην εστεμμένης)
-«Για να δεις ο φίλος σου τι μπάλα παίζει»
-«Η Ε.. είναι φίλη φίλου μου ρε. Εδώ είναι τι λες»
-«Ελάτε ρε μ…. σου λέω. Είναι όλοι εδώ. Έλα από εδώ για ποτό μην είσαι μ…»
Η συνομιλία έκλεισε με ραντεβού σε γνωστό μαγαζί της Μυκόνου.
Στην δικογραφία υπάρχουν μηνύματα και συνομιλίες όπου έχουν εντοπιστεί από τον «κοριό». Στις 6 Αυγούστου ο 34χρονος δέχεται sms από έναν φίλο του που βρίσκεται σε γνωστό μπαρ και διασκεδάζει παρέα με επώνυμους. Το πρώτο sms αναφέρει: «Θέλει να τον πη@η@ω ο…. (και αναφέρει το όνομα ενός γνωστού πολιτικού) που συνηθίζει να περνάει τα καλοκαίρια του στη Μύκονο. Σε άλλο μήνυμα ο φίλος του 34χρονου εγκέφαλου αναφέρει πως έχει ωριμάσει και απλώς θα πιει μια βότκα. Για να συμπληρώσει: «Για να δώσω π@π@ στον….(και αναφέρει ξανά το όνομα του πολιτικού).
Τέλος, τα ξημερώματα της 27ης Ιουλίου ο 34χρονος δέχεται τηλεφώνημα από κάποιον που αποκαλεί ηθοποιό. Για λόγους ασφαλείας δεν λέει το όνομά του και ζητάει τρεις «κοτόπιτες». Με την σειρά του λέει ότι είναι μακριά το σημείο που βρίσκεται για να μεταφέρει 3 γραμμάρια κοκαϊνης. Ο ηθοποιός όμως τον παρακαλάει κι έτσι τον αναγκάζει να καλέσει τον συνεργάτη του.