ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι Μακεδόνες απαιτούμε δήμαρχο» – Κόλλησαν αφίσες στα εκλογικά κέντρα των δύο υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Αφίσες για την Μακεδονία, με τη φράση «Δεσμευτείτε τώρα», κόλλησαν άγνωστοι στα εκλογικά τμήματα των δύο υποψηφίων δημάρχων Θεσσαλονίκης.

Οι αφίσες για τη Μακεδονία καλούν τους δύο διεκδικητές του Δήμου Θεσσαλονίκης, Νίκο Ταχιάο και Κωνσταντίνο Ζέρβα, να αγωνιστούν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κάποιες από τις αφίσες κολλήθηκαν μπροστά από τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων σήμερα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Στο μήνυμα της αφίσας αναφέρεται: «Οι Μακεδόνες απαιτούμε δήμαρχο που θα αναλάβει προσωπικό αγώνα για την ακύρωση της συμφωνίας που ξεπούλησε το όνομα και την ιστορία μας, παραβιάζοντας το σύνταγμα και τη δημοκρατία».

«Οι Μακεδόνες απαιτούμε δήμαρχο που θα αναλάβει προσωπικό αγώνα για την ακύρωση της συμφωνίας που ξεπούλησε το όνομα και την ιστορία μας»

Αυτή δεν είναι πρώτη φορά που βλέπουμε αφίσες για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της βόρειας Ελλάδας. Στην αρχή του χρόνου αφίσες με τα πρόσωπα τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του Ποταμιού, που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, γέμισαν τη βόρεια Ελλάδα με το ερώτημα «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;».