3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τελευταίες διακοπές και οι αποκαλυπτικές σημειώσεις της Καρολάιν!

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη σχέση που είχαν η Καρολάιν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με το Star από τις σημειώσεις που κρατούσε στο κινητό της τηλέφωνο η 20χρονη φαίνεται ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από το 2019.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς εκείνης της χρονιάς η Καρολάιν αναφέρει στις σημειώσεις της: «Τσακώθηκα με τον Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδερφή μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω να είμαι με τον Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση».

Τον Σεπτέμβριο του 2020, ενώ ακόμη είναι έγκυος, αναφέρει: «Τον αγαπάω αλλά δεν είμαι χαρούμενη. Δεν θα με αφήσει να φύγω όμως έτσι. Έπρεπε να έχω φύγει πριν του πω ότι είμαι έγκυος. Τώρα χωρίς χρήματα δεν μπορώ να πάω πουθενά και θα μου πάρει χρόνο μέχρι να μαζέψω αρκετά για να φύγουμε. Το άλλο θέμα είναι το που θα πάω και πως θα φύγω με τη μικρή».

Tο Star Channel παρουσίασε και υλικό που κατέγραφε στο κινητό του τηλέφωνο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο Ντουμπάι.  Σε ένα από τα βίντεο που έχει καταγράψει ο Αναγνωστόπουλος φαίνεται η Καρολάιν να κολυμπάει στην πισίνα, να βγαίνει από αυτή και να κινείται προς το μέρος του.  Μάλιστα σε εκείνο  το ταξίδι είχαν μαζί τους και τη μικρή Λυδία. Η Καρολάιν την κρατούσε στην αγκαλιά της και δεν την αποχωριζόταν στιγμή ενώ έπαιζε μαζί της μέσα στην πισίνα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατέγραφε συνεχώς την Καρολάιν να κοιμάται αγκαλιά με τη μικρή Λυδία αλλά και να την βγάζει βόλτα με το καρότσι, ενώ στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν δεκάδες βίντεο τόσο με την άτυχη 20χρονη όσο και την κορούλα της.