ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολονύχτιο θρίλερ. Σάρωσαν όλη την Αττική για να εντοπίσουν τη γιάφκα Μαζιώτη – Ψάχνουν Ρούπα, Χριστόδουλο Ξηρό

maziotis-1-561x960

Σε μια πλαστή ταυτότητα την οποία είχε πάνω του ο Νίκος Μαζιώτης την ώρα της αιματηρής ένοπλης συμπλοκής στο Μοναστηράκι, εστιάζει το ενδιαφέρον της η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να εντοπίσει το κρησφύγετο του συλληφθέντος τρομοκράτη και πιθανότατα γιάφκα με οπλισμό, ή κάποιο γκαράζ.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις που έκανε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Tύπου μαζί με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, ο Μαζιώτης έφερε μαζί του μια πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία Μιχαήλ Μιχελάκης του Νικολάου και της Αρχοντίας, γεννηθείς την 16/4/1977 στην Αθήνα, η οποία έχει την φωτογραφία άλλου προσώπου, για το οποίο γίνεται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί ποιό είναι και τι σχέση έχει με τον συλληφθέντα.

Όπως είπε ο κ. Τσακνάκης, με την ταυτότητα αυτή αγοράστηκε το 2013 από την Αθήνα, ένα αυτοκίνητο μάρκας HYUNDAI ACCENT, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΗΤ 2959, χρώματος ασημί, το οποίο φαίνεται ότι χρησιμοποιούσε ο Μαζιώτης και σύμφωνα με μια πληροφορία προσομοιάζει με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν ο συλληφθείς και οι συνεργάτες του στην αιματηρή ένοπλη ληστεία που έγινε πριν από λίγο καιρό στην Κλειτορία Καλαβρύτων.

Για τον λόγο αυτό, ο αρχηγός κάνει έκκληση στους πολίτες, όποιος γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα, (η οποία θεωρείται πιθανό να χρησιμοποιήθηκε για την ενοικίαση κάποιων σπιτιών ή άλλων χώρων), ή για το παραπάνω αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στα τηλέφωνα 1014 και 10414.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ