3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγωνία για 13χρονη που τραυματίστηκε σε σχολική εκδρομή! Κινδυνεύει ακόμα και να μείνει παράλυτη!

Δύσκολες ώρες για 13χρονη μαθήτρια, η οποία τραυματίστηκε σε σχολική εκδρομή και μετατοπίστηκε η σπονδυλική της στήλη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ακόμα και με παραλυσία.

Η 13χρονη από την Ορεστιάδα διακομίστηκε στη νευροχειρουργική του νοσοκομείου καβάλας, με σοβαρή κάκωση νωτιαίου μυελού , μετά από τραυματισμό που είχε στη διάρκεια του καθιερωμένου μηνιαίου περίπατου του 1ου Γυμνασίου της Ορεστιάδας.

Το κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο έδαφος από κούνια στη μία εκ των δύο παιδικών χαρών που βρίσκονται στο Άλσος Αδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο www.evrospress.gr, το κορίτσι έκανε κούνια και  έπεσε από αυτήν καθώς οι φίλοι της την έσπρωχναν με δύναμη ώστε να πάει ψηλότερα. Μάλιστα, η πτώση έγινε με το πρόσωπο. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΕΒ, που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η μαθήτρια από το μεσημέρι της Πέμπτης, τελικά, βρίσκεται στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου η ομάδα των νευροχειρουργών του νοσηλευτικού ιδρύματος θα αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Το νοσοκομείο Καβάλας, κάνει λόγο για ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό, με τους ειδικούς νευρολόγους να αναφέρονται σε μετατόπιση σπονδυλικής στήλης, κάτι που μπορεί να σημαίνει ακόμα και παραλυσία για το άτυχο κορίτσι. Σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις.