GOOGLE NEWS, slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή! «Αν βρεις το βίντεο φέρτο να το δούμε» είπαν οι αστυνομικοί στην Ελένη όταν κατήγγειλε βιασμό!

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τον βιασμό της αδικοχαμένης φοιτήτριας και την βιντεοσκόπηση της πράξης το 2017, η εφημερίδα Real News αποκαλύπτει, ότι οι αστυνομικοί στους οποίους απευθύνθηκε η 21χρονη προκειμένου να καταγγείλει το συμβάν, ελέγχονται από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Τους τρεις δράστες του βιασμού είχε κατονομάσει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ζητώντας την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας είχε κατηγορήσει από την πρώτη στιγμή της Αρχές, για προσπάθεια συγκάλυψης των γεγονότων.

«Η κόρη μου ήθελε να τους καταγγείλει. Την απέτρεψαν. Αν αυτοί που ήταν στο αστυνομικό τμήμα ήξεραν κάποια πρόσωπα ή καταστάσεις ή κάτι άλλο, δεν το ξέρω. Πιστεύω όμως ότι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για την κόρη μου» είχε πει ο κύριος Γιάννης Τοπαλούδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός στον οποίο είχε καταγγείλει η Ελένη Τοπαλούδη τον βιασμό της, τη βιντεοσκόπηση αλλά και τον εκβιασμό που υφίστατο από τους δράστες, φέρεται να είπε απευθυνόμενος στο θύμα. «Αμα βρεις το βίντεο να μας το φέρεις να το δούμε». Αυτό μάλιστα καταγράφεται, σύμφωνα με πληροφορίες και στην κατάθεσή του.

«Αντί να κάνει τη δουλειά του, έβαλε την Ελένη να κάνει τον αστυνομικό» λέει ο θείος της 21χρονης. Ευάγγελος Γκιούκης.