ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργή στη Μύκονο – Ελεύθεροι αφέθηκαν ο ιδιοκτήτης και ο χειριστής του ταχύπλοου – Η προπέλα τραυμάτισε θανάσιμα τον 10χρονο, λέει το Λιμενικό.

ston-eisaggelea-surou-oi-ypeythhnoi-gia-ton-thanato-tou-10xronoy

Η προπέλα του σκάφους που είχε δεμένη τη «μπανάνα» τραυμάτισε θανάσιμα το 10χρονο αγόρι, χθες το απόγευμα στη Μύκονο, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού.

Η σορός του αδικοχαμένου παιδιού θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Σύρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η νεκροψία.

Εν τωμεταξύ ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, τα δύο άτομα που κρατούνταν για τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του στη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι οι δύο συλληφθέντες -ο 64χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο όσο και ο 22χρονος χειριστής του ταχύπλοου- δεν χρειάζεται να μεταφερθούν στη Σύρο και ζήτησε από τη λιμενική αρχή Μυκόνου να συνεχισθεί η προανάκριση για την υπόθεση και αφού ολοκληρωθεί θα ορισθεί τακτική δικάσιμος.