ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οργιάζουν οι φήμες για τον υπερτυχερό του ΤΖΟΚΕΡ!Πως κέρδισε το τυχερό δελτίο

Το «αν έχεις τύχη διάβαινε» επιβεβαιώθηκε πλήρως στην περίπτωση του 27χρονου Πρεβεζάνου που το βράδυ της Παρασκευής αναδείχθηκε υπερτυχερός του τζόκερ, κερδίζοντας 5.800.000 ευρώ.
Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της Βασιλικής Τσώλη και του συζύγου της, Γεράσιμου Τσώλη.

Οι ίδιοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι θα σεβαστούν σε κάθε περίπτωση το απόρρητο του υπερτυχερού, ο οποίος με μόνο ένα δελτίο που κόστισε μόλις 1 ευρώ κέρδισε το αστρονομικό αυτό ποσό. Τα νούμερα στο δελτίο τα έβαλε μόνος του και δεν ήταν τυχαία επιλογή του πρακτορείου, δηλαδή έτοιμο δελτίο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του PrevezaPosto πρόκειται για 27χρονο φτωχό Πρεβεζάνο ο οποίος πλέον θα είναι περιζήτητος… γαμπρός. Ήταν θαμώνας του συγκεκριμένου πρακτορείου αλλά δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να παίζει μεγάλα ποσά, αφού είναι άνεργος και από ότι φαίνεται θα παραμείνει άνεργος αφού δεν έχει πλέον κανένα λόγο να εργαστεί, ακόμη και αν έβρισκε δουλειά.

Ήδη ο νεαρός απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να εισπραχθεί στην Αθήνα το ποσό για να μην διαρρεύσει το όνομά του, ενώ αναζητείται τρόπος να ξεπεραστεί το πρόβλημα των capital controls.

Αναζητείται λύση με πιθανότερη αυτή της αναζήτησης ατόμου από το συγγενικό του περιβάλλον που βρίσκεται στο εξωτερικό ή αλλοδαπού από χώρα της ΕΟΚ που θα εμφανιστεί ως ο υπερτυχερός και θα έχει το δικαίωμα να εξάγει τα χρήματα στο εξωτερικό για να μπορεί στη συνέχεια να κάνει αναλήψεις.