ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσα έγιναν πίσω από αυτή την πόρτα του σπιτιού που βρέθηκε στραγγαλισμένη με ζώνη η μητέρα δύο παιδιών!

Συγγενής ή φίλος ήταν ο δολοφόνος της 29χρονης από την Γεωργία, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της, στην περιοχή της Καλλιθέας.

Ήδη έχουν εξεταστεί στενά συγγενικά της πρόσωπα, όπως ο πατέρας της, η θεία της και κυρίως ο εν διαστάσει σύζυγός της, οποίος μάλιστα έτρεξε στο σημείο από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε το έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το newsit.gr, ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν γνωρίζει το παραμικρό για το έγκλημα, καθώς όλες αυτές τις ημέρες ήταν στην εργασία του και στην συνέχεια στο σπίτι του. Και αυτό διότι κρατούσε το μεγαλύτερο παιδί του, που το είχε πάρει το σαββατοκύριακο, όπως είχαν συμφωνήσει με την πρώην σύζυγο του.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, εξετάζουν ενδελεχώς τους γείτονες της άτυχης γυναίκας, στην οδό Σκοπευτηρίου στην Καλλιθέα, καθώς οι υπόλοιποι ένοικοι στην πολυκατοικία την περασμένη Παρασκευή, έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες άγριου καυγά που είχε η 29χρονη μητέρα δυο ανήλικων τέκνων, με άγνωστο άνδρα μέσα στο διαμέρισμα της.

Μάλιστα κατέθεσαν στην αστυνομία πως ο καυγάς ήταν έντονος, με ουρλιαχτά και βρισιές από την 29χρονη και δυνατή ανδρική φωνή από των άγνωστο, με τον οποίο καυγάδιζε το θύμα. Οι ίδιοι άνθρωποι κατέθεσαν στους έμπειρους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως άκουγαν συνεχώς σπασίματα, σαν να σπάνε πιάτα και ποτήρια.

Επίσης την περασμένη Παρασκευή ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε πάει στο συγκεκριμένο διαμέρισμα προκειμένου να πάρει το μεγαλύτερο από τα δυο παιδιά τους για το Σαββατοκύριακο, ενώ το μικρότερο το είχε κρατήσει ο παππούς, επίσης για το Σαββατοκύριακο και αυτό γιατί η 29χρονη έπρεπε να πάει στην εργασία της και συγκεκριμένα σε σπίτια που καθάριζε σε διάφορες περιοχές τις Αθήνας. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.