ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδεύτηκε για να φτάσει το ασθενοφόρo και βρήκε τον… ασθενή να τρώει σουβλάκια!

Όπως καταγγέλλει  ο αντιπρόεδρος του εργασιακού σωματείου στη Ρόδο, Βασίλης Λαππάκης πολλές φορές το ΕΚΑΒ μπαίνει στη διαδικασία να κάνει άσκοπες διακομιδές..

«Ειδικά από τουριστικές περιοχές, πολλοί επικοινωνούν μαζί μας και μας ζητούν επιτακτικά να διακομίσουμε στο νοσοκομείο εμείς άτομο που στραμπούλιξε το πόδι του, που ζαλίστηκε, που ανέβασε πυρετό κ.λπ. «Είναι τουρίστες, μας λένε και… τι θα πουν στη χώρα τους»! Τους εξηγούμε ότι και στη χώρα τους γίνονται διακομιδές με ασθενοφόρα άμεσης βοήθειας, για τέτοια περιστατικά, αλλά δυστυχώς δεν το καταλαβαίνουν.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ροδιακή» εξιστόρησε ένα τραγελαφικό περιστατικό.

«Κλήθηκα να μεταβώ πριν μερικά χρόνια σε περιστατικό στην Παλιά Πόλη. Λιποθυμικό περιστατικό για την ακρίβεια, μιας γυναίκας τουρίστριας. Ξέρετε τι αντικρίσαμε όταν φτάσαμε εκεί στο γυράδικο στην Παλιά Πόλη με τεράστιες δυσκολίες και κινδύνους μέσα από τα στενά; Την τουρίστρια να έχει συνέλθει και να τρώει γύρο με πίτα! Ναι καλά ακούσατε, γύρο με πίτα! Το έχουμε αναφέρει και το έχουμε καταγράψει αυτό επισήμως και να ξέρετε δεν είναι το μοναδικό. Υπάρχουν εκατοντάδες».