ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορριμματοφόρο τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει!

Σκουπιδιάρικο πήρε φωτιά εν κινήσει σε δρόμο της Ζακύχθου, αλλά, ευτυχώς, οι εργάτες καθαριότητας κινήθηκαν άμεσα και με ψυχραιμία!

Οι υπάλληλοι της καθαριότητας του Δήμου Ζακύνθου, εκτελούσαν δρομολόγιο αποκομιδής απορριμμάτων και κινούνταν από Λιθακιά προς Παντοκράτορα, όταν παρατήρησαν ότι από τον κάδο του οχήματος έβγαινε καπνός.

Ο οδηγός αντέδρασε άμεσα κάνοντας στην άκρη ενώ οι συνάδελφοί του τράβηξαν το λάστιχο από ένα σπίτι που βρίσκεται στο σημείο και προσπαθούσαν να σβήσουν την φωτιά με νερό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το απορριμματοφόρο δεν διέθετε πυροσβεστήρα, όπως προβλέπεται ρητά από το νόμο.

Ο οδηγός αναγκάστηκε να αδειάσει τα σκουπίδια στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να γλιτώσει το όχημα και τους συναδέλφους του. Ο πρόεδρος των εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Ζακύνθου, κατήγγειλε ότι τα αυτοκίνητα με τα οποία καλούνται να κάνουν την αποκομιδή δεν έχουν ούτε πυροσβεστήρες, ούτε καν φαρμακεία, εδώ και σχεδόν 4 χρόνια.

Στο σημείο έσπευσε πυροσβεστικό όχημα που έσβησε τη φωτιά, ενώ αναμένεται η αρπάγη του Δήμου που θα μαζέψει τα σκουπίδια.

ΦΩΤΟ: alldaynews.gr