ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στα Καμένα Βούρλα! Στις φλόγες νταλίκα – Απανωτές εκρήξεις!

Πανικός επικράτησε τη νύχτα στα Καμένα Βούρλα όταν μία νταλίκα τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να σημειωθούν εκρήξεις που τρόμαξαν τους περίοικους.

Όλα συνέβησαν στις 4:30′ τα ξημερώματα όταν δυνατές εκρήξεις σήκωσαν στο πόδι τους κατοίκους των Καμένων Βούρλων, οι οποίοι βγαίνοντας στα μπαλκόνια είδαν πυκνό καπνό να έχει σκεπάσει την περιοχή.

Μια νταλίκα, από άγνωστη αιτία, είχε τυλιχτεί στις φλόγες μέσα στα Καμένα Βούρλα, ενώ κανείς δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί γινόντουσαν εκρήξεις.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το τεράστιο όχημα μετέφερε δάπεδα για παιδικές χαρές και καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν ζημιές και σε παρακείμενο όχημα. Επίσης κινδύνεψαν σπίτια και άλλα οχήματα που ήταν κοντά στην νταλίκα που καιγόταν.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να σώσουν έτσι σπίτια και αυτοκίνητα.

«Η επέμβαση των πυροσβεστών από το ΠΚ του Αγίου Κωνσταντίνου ήταν πραγματικά σωτήρια», τόνισε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καμένων Βούρλων Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος έριξε στη μάχη με τις φλόγες και μηχανήματα του Δήμου.

«Φοβηθήκαμε πάρα πολύ από τις εκρήξεις. Δεν περιγράφεται αυτό που ζήσαμε, νομίσαμε ότι θα καούν και τα σπίτια μας. Ευχαριστούμε τους πυροσβέστες και τον Δήμο για την άμεση κινητοποίηση», είπε κάτοικος των Καμένων Βούρλων.

 

Πηγή: LamiaReport.gr