ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανικός στο Ηράκλειο! Πυροβολισμοί σε κεντρικό δρόμο! Τρόμος για τους οδηγούς

Τρόμος για τους οδηγούς που κινούνταν στη λεωφόρο Κνωσού στο ηράκλειο, όταν ξαφνικά άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί και να σπάνε τζάμια αυτοκινήτων.

Όλα έγιναν χθες αργά το βράδυ, όταν άγνωστος φέρεται να είχε βάλει στο στόχαστρο διερχόμενα από τη λεωφόρο Κνωσού οχήματα, πυροβολώντας εναντίον τους, όπως προκύπτει από καταγγελίες, οι οποίες έγιναν από οδηγούς, που φέρονται να δέχθηκαν πυροβολισμούς, ενώ οδηγούσαν.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, γυναίκα οδηγός οχήματος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε ότι είχε σταματήσει στο φανάρι, στη συμβολή της λεωφόρου Κνωσού με την οδό Σμπώκου και μόλις άναψε πράσινο, δέχθηκε πυροβολισμό.

Από τα σκάγια έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της, χωρίς ευτυχώς η ίδια να τραυματιστεί. Σοκαρισμένη ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου είχαν δεχθεί μία ακόμη κλήση από άνδρα οδηγό που κατήγγειλε ανώνυμα ότι δέχθηκε ανάλογο πυροβολισμό, ενώ διερχόταν από τη λεωφόρο Κνωσού.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ωστόσο, δεν εντόπισαν τον καταγγέλλοντα, τον οποίον αναζητούν προκειμένου να καταθέσει και ο ίδιος, κάτι που αναμένεται να πράξει εντός της ημέρας και η γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας δέχθηκε τα πυρά του άγνωστου δράστη.