ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΑΝΙΚΟΣ στον Πειραιά για την Αντζελίνα (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Πανζουρλισμός επικράτησε στον Πειραιά μόλις εμφανίστηκε η Αντζελίνα Τζολί.

 

Με μαύρα ρουχα και τα μαλλιά της δεμένα η πρωταγωνίστρια του Χόλυγουντ ενημερώθηκε για την κατάσταση των προσφύγων από τους εκπροσώπους του ΟΗΕ. Μόλις ωστόσο βγήκε από το κοντέινερ, κάμερες, δημοσιογράφοι αλλά και πρόσφυγες έσπευσαν να την χαιρετίσουν και να καταγράψουν ένα πλάνο της με αποτέλεσμα τον απόλυτο πανικό. Μόλις που κατάφερνε να κινηθεί η πανέμορφη Αντζελίνα. 

Η πρέσβειρα καλής θέλησης της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ είχε προγραμματίσει να  επισκεφθεί τη Λέσβο από τον Λίβανο όπου βρισκόταν, αρχικά χθες στις 9 το βράδυ. Μάλιστα είχε υποβληθεί σχετικό σχέδιο πτήσης, το οποίο ακυρώθηκε στις 6 το απόγευμα. Η πτήση επανασχεδιάστηκε, με ώρα άφιξης στη Μυτιλήνη στις 9 σήμερα το πρωί.

Τελικά, σήμερα το πρωί, πηγές της ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες έκαναν γνωστό ότι η επίσκεψη σε ότι αφορά το σκέλος της στη Μυτιλήνη ματαιώνεται, ωστόσο θα πάει στην Ειδομένη

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και από πηγή του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, καθώς στελέχη του θα συνόδευαν την κ. Τζολί, κατά την επίσκεψη της στους καταυλισμούς μεταναστών και προσφύγων στο νησί.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως η Αντζελίνα Τζολί θα πάει το στην Ειδομένη μέσω Θεσσαλονίκης και θα επισκεφτεί το Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στα Διαβατά.