ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραδίδεται το πρώτο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών. Για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας που πρόκειται να λάβουν χώρα από σήμερα το βράδυ στις 10:00 μ.μ. Λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα. Ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, την οποία η Περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνεργασία, θα εκτρέπεται από σήμερα, στις 10:00 μ.μ. έως αύριο το πρωί (8:00 π.μ.). Από το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.) πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας. Με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά. Έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Πρόκειται για μια προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός μεγάλου έργου, υπερτοπικής σημασίας, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. Η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στην πατρίδα μας, που ταυτόχρονα απαλλάσσει τους πολίτες των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από την πλημμυρική απειλή, γίνεται σήμερα πραγματικότητα, με την παράδοση του πρώτου τμήματος της Λεωφόρου Ποσειδώνος.