ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Παραγωγική» νύχτα για ληστές στο Μεσολόγγι: Έκλεψαν δύο ΙΧ και «χτύπησαν» ΑΤΜ, ΕΛΤΑ και έναν αυτόματο πωλητή!

Ιδιαίτερα πλούσια δράση είχαν χθες τη νύχτα δράστες στο Μεσολόγγι, για τον εντοπισμό των οποίων έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό η αστυνομία.

Οι άγνωστοι έκλεψαν δυο Ι.Χ. αυτοκίνητα από το Αιτωλικό και το Νιοχώρι του δήμου Μεσολογγίου και τα χρησιμοποίησαν για να εμβολίσουν ένα ΑΤΜ και ένα κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., αλλά και για να μεταφέρουν έναν… αυτόματο πωλητή καυσίμων!
Οι έρευνες των αστυνομικών ξεκίνησαν όταν οι δράστες εμβόλισαν το ATM της Εθνικής τράπεζας στο Νεοχώρι Οινιάδων, χωρίς να καταφέρουν να αρπάξουν τις κασετίνες με τα χρήματα. Ώσπου να φτάσουν τα πρώτα περιπολικά, οι ίδιοι κακοποιοί -που, σύμφωνα με μαρτυρίες, ήταν πέντε ή έξι και φορούσαν κουκούλες- είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν και τα ΕΛ.ΤΑ. Νεοχωρίου, αλλά ούτε αυτή τη φορά τα κατάφεραν.
Στο μεταξύ, οι δράστες έφτασαν στο Κεφαλόβρυσο όπου «γκρέμισαν» με το ένα κλεμμένο όχημα ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης καυσίμων το οποίο περιείχε 2.000 ευρώ, το φόρτωσαν σε αυτό και εξαφανίστηκαν.

Οι άνδρες της Ασφάλειας μελετούν καρέ-καρέ τα πλάνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας και προσπαθούν να εντοπίσουν τα κλεμμένα οχήματα και το μηχάνημα, που προφανώς θα έχουν ξεφορτωθεί κάπου οι κουκουλοφόροι.