slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκε ΙΧ σε ρέμα – Νεκρός ο οδηγός

Χωρίς τις αισθήσεις του βρέθηκε από πολίτες άντρας στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό αφού παρασύρθηκε από ορμητικά νερά. Σε εξέλιξη είναι έρευνες της πυροσβεστικής για ανγοούμενο άντρα στην ίδια περιοχή χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

«Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων. Ήταν πολύ ορμητικά τα νερά και λογικά παρασύρθηκε» τόνισε στο GRTimes ο αντιδήμαρχος του Παύλου Μελά, Σάκης Λαζαρίδης.

Το όχημα του αγνοούμενου είχε παρασυρθεί από τα νερά κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Επιχειρούν για τον εντοπισμό του 13  πυροσβέστες με 1 ομάδα αυτοδυτών της 2ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.

Καταρρακτώδεις βροχές καταγράφηκαν στη Θεσσαλονίκη δημιουργώντας πολλά προβλήματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πλημμηρισμένους δρόμους. Ενώ μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία και στους κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. Από το μεσημέρι η πόλη πλήττεται από έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση.