ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέσυρε οκτάχρονη με το αυτοκίνητο και την εγκατέλειψε τραυματισμένη!

Ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκης παρέσυρε ένα κοριτσάκι 8 χρόνων με το αυτοκίνητο και πάτησε γκάζι, αφήνοντας το τραυματισμένο στο δρόμο!

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το ατύχημα έγινε σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Ιατρού Γωγούση στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομία διαθέτει από αυτόπτες μάρτυρες τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, η οκτάχρονη συνοδευόταν από τους δύο παππούδες της και ένα αδερφάκι του, όταν την ώρα που κατέβαιναν από το πεζοδρόμιο, σε ένα σημείο μάλιστα που ο δρόμος κάνει εσοχή για παρκάρισμα, πέρασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας ηλικίας περίπου 70 – 75 ετών, χτυπώντας το κοριτσάκι στο ένα του πόδι.

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/xoH6jYiW2RQ» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>

Κατά πληροφορίες ο τραυματισμός αφορά γόνατο ή και αστράγαλο και πρόκειται πιθανότατα για κάταγμα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε το κοριτσάκι μαζί με τους παππούδες του στο εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά και αστυνομικοί από τη Διεύθυνση Τροχαίας που έλαβαν καταθέσεις και πληροφορίες για να οδηγηθούν στον εντοπισμό του δράστη.