ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Παρουσία του Προέδρου του ΕΟΔΥ η σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Παρουσία του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα θα πραγματοποιηθεί, στις 18.00, η σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα.

Ο κ. Αρκουμανέας αναμένεται να τοποθετηθεί σχετικά με το ζήτημα των διπλών αρχείων στην καταγραφή των κρουσμάτων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που είδε το φως της δημοσιότητας στον κυριακάτικο Τύπο. Ήδη πάντως ο ΕΟΔΥ έχει χαρακτηρίσει τα δημοσιεύματα «αποκυήματα νοσηρής φαντασίας».

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα στις 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.