3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας και αδελφός της Αναστάζια ξεσπούν και δηλώνουν βέβαιοι για την αθωότητα του συντρόφου της!

«Να του επιβληθεί η μέγιστη ποινή» ζητά ο Αντριάν Ρουμπίνσκι, ο μεγαλύτερος αδελφός της Αναστάζια που αγωνιούσε 6 μέρες για την τύχη της και τελικά έμαθε πως βρέθηκε δολοφονημένη σε μια ερημιά στην Κω.

«Θέλω να τιμωρηθούν όσο πιο αυστηρά γίνεται. Και ελπίζω η περίπτωση της αδελφής μου να είναι προειδοποίηση για άλλες κοπέλες, άνδρες και γενικά για όλους. Ελπίζω ότι ο θάνατος της αδελφής μου, δεν θα πάει άδικα».

Έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές Αρχές και την ελληνική δικαιοσύνη αν και –όπως λέει- η μεγαλύτερη του επιθυμία είναι να βρεθεί για λίγο στο ίδιο κελί με τον δολοφόνο της αδελφής του.

«Η πιο μεγάλη μου επιθυμία θα ήταν να ήμουν στο ίδιο κελί και ο δολοφόνος να βρεθεί σε τέτοια κατάσταση όπως βρέθηκε η αδελφή μου».

O Αντριάν ξεκαθαρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως ο 28χρονος σύντροφος της Αναστάζια δεν εμπλέκεται στην δολοφονία της.

«Κόβω το χέρι μου. Είμαι σίγουρος 100%. Όχι, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αν αντιλαμβανόταν κάτι τέτοιο ο Μιχάλ, και πέντε άτομα να ήταν, θα πάλευε με τα ίδια του τα χέρια και τους πέντε».

Δείτε όσα είπε στο MEGA ο αδελφός

Για τις τελευταίες επικοινωνίες με το παιδί του, το ρόλο του συντρόφου της και τα όσα έμαθε για τη μοιραία νύχτα της περασμένης Δευτέρας, όταν η 27χρονη έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας μίλησε ο πατέρας της Αναστάζια.

Ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθούν οι ένοχοι και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως η κόρη του δολοφονήθηκε επειδή προσπάθησε να αντισταθεί στους επίδοξους βιαστές της.

Δείτε όσα είπε στο MEGA