ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας και γιος τσακώθηκαν για τα χάπια απεξάρτησης που παίρνουν και οι δύο και… αλληλομαχαιρώθηκαν!

Πατέρας και γιος στη Νέα Ιωνία Βόλου τσακώθηκαν για τα χάπια απεξάρτησης που παίρνουν και οι δύο, μιας και παρακολουθούν πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ και… αλληλομαχαιρώθηκαν!

Το επεισόδιο συνέβη ανάμεσα σε έναν 60χρονο και τον 34χρονο γιο του, με τον τελευταίο να κρύβει μάλιστα το… προσθετικό μέλος του πατέρα του!

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη μέσα στο σπίτι τους, όταν ο 60χρονος ο οποίος είναι ανάπηρος δεν έδινε στο γιο του τα χάπια, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν ώρα να τα πάρει! Τότε, βγήκαν μαχαίρια, με αποτέλεσμα ο 34χρονος να τραυματιστεί στο χέρι και στην πλάτη και ο 60χρονος στον μηρό. Στη συνέχεια, ο γιος έκρυψε το ψεύτικο μέλος για να τον εμποδίσει να φύγει, αλλά δεν πήγαν στο νοσοκομείο, ούτε κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Το επόμενο πρωί, ο 34χρονος πήγε στο νοσοκομείο, ενώ λίγες ώρες αργότερα κάλεσε βοήθεια και ο πατέρας του. Το ίδιο μεσημέρι, οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη με κατηγορίες για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, οπλοχρησία, οπλοκατοχή και παράνομη κατακράτηση, κατά περίπτωση.

Και οι δύο παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, αλλά πήραν αναβολή και θα δικαστούν σήμερα. Πατέρας και γιος απασχολούν συχνά τις τοπικές αστυνομικές αρχές και παρέμειναν στα κρατητήρια.