ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Καρολάιν: «Φοβάμαι για την ασφάλεια του δικηγόρου μου»

Οπατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, εξέφρασε την ανησυχία του για την ασφάλεια του δικηγόρου, Θανάση Χαρμάνη, ο οποίος είναι νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Κράουτς, εξαιτίας της επιστολής που έχει στείλει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος με την οποία αποδείκνυε «με ποιο τρόπο ο πιλότος είχε εμπλακεί σε σπείρα λαθρεμπόρων ναρκωτικών».

«Μία από τις έννοιες μου είναι η ασφάλεια του δικηγόρου μας κ. Θανάση Χαρμάνη, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Φαντάζομαι ότι ο δολοφόνος της κόρης μου δεν κοιμάται καλά αυτές τις μέρες αλλά όπως γνωρίζουμε ο μισθός της αμαρτίας είναι ο θάνατος» τονίζει ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας στο Star.

Πρώην δικηγόρος του Αναγνωστόπουλου: «Δεν έχω δει ποτέ την επιστολή»

Ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, πρώην δικηγόρος του πιλότου, υποστήριξε ότι δεν έχει δει ποτέ την επιστολή που η οικογένεια της Καρολάιν ισχυρίζεται πως έστειλε ο πιλότος, ενώ βρισκόταν στη φυλακή.

«Η επιστολή ουδέποτε έχει εμφανισθεί. Δεν την έχω δει ποτέ και φυσικά, η καθ’ ομολογία και από τη μεριά της πολιτικής αγωγής είναι ανυπόγραφη. Θα ήθελα να τονίσω ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα φόβου από την υπεράσπιση ή τον εντολέα μου, φυσικά. Γιατί, αν φοβόμασταν το οτιδήποτε είναι να κατατεθεί ή να ακουστεί, σίγουρα δε θα καλούσαμε και τον κύριο Κράουτς να παραστεί στο δικαστήριο» σημείωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στο Star.

«Δεν θα επιτρέψω ποτέ στην εγγονή μου, να έρθει στην Ελλάδα»

Παράλληλα ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν ήταν κατηγορηματικός στο θέμα της επιστροφής της εγγονής του στην Ελλάδα: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στην εγγονή μου, να έρθει στην Ελλάδα. Αν ερχόταν στην Ελλάδα, οι γονείς του δολοφόνου της κόρης μου θα ήθελαν να τη δουν και εγώ δεν θα το επιτρέψω ποτέ αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

«Μπορείτε να φανταστείτε με τι ανοησίες θα μπορούσε να γεμίσει το κεφάλι ενός μικρού κοριτσιού, ένα τέτοιο ζευγάρι βουτηγμένο στο ψέμα; Κατέπεσαν κάθε δικαιώματός τους να δουν την εγγονή τους, όταν επαναλαμβανόμενα ψεύδονταν και υπονοούσαν ότι εγώ ήμουν αυτός που έλεγε ψέματα για το γράμμα. Το μότο μου είναι “κανείς δε με προσβάλλει, δίχως να μείνει ατιμώρητος”. Θα έπρεπε να το θυμούνται αυτό» υπογράμμισε.