ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Καρολάιν: Η Λυδία είναι στη θεία της στις Φιλιππίνες, δεν θέλουμε καμία σχέση με τους γονείς του Μπάμπη

Στη ζωή της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της μητέρας στα Γλυκά Νερά από τα χέρια του συζύγου της, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πατέρας της Καρολάιν Κράουτς.

Ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, που έπεσε θύμα ανθρωποκτονίας στη Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και -μεταξύ άλλων- τόνισε πως δεν θέλει η εγγονή του να έχει καμία σχέση με τους γονείς του δολοφόνου της μητέρας της (και κόρης του).

Αρχικά, αναφερόμενος στο τι κάνει αυτήν τη στιγμή η μικρή Λυδία, είπε ότι «είναι πολύ χαρούμενη και διασκεδάζει. Ζει σε ένα μεγάλο σπίτι με την αδελφή της μητέρας της στις Φιλιππίνες, όπου περνά πολύ όμορφα».

Όπως δήλωσε ο Ντέιβιντ Κράουτς, «είμαι σε επαφή μαζί της τακτικά και έχω πολλές φωτογραφίες της που τη δείχνουν να περνά υπέροχα, παίζοντας με τα άλλα παιδιά. Θα πάει και σχολείο σε λίγο».

Συνεχίζοντας, μίλησε για τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λέγοντας ότι «νομίζω ότι είναι πολύ ανόητοι να θέλουν να φέρουν πίσω στην Ελλάδα (την Λυδία) και να διεκδικούν την επιμέλειά της, όταν είναι τόσο χαρούμενη (στις Φιλιππίνες)».

«Νομίζω ότι είναι πολύ λάθος οι γονείς του ανθρώπου που δολοφόνησε τη μητέρα της, να έχουν ποτέ κάποια σχέση μαζί τους», πρόσθεσε ο πατέρας της Καρολάιν.

Για τη γιαγιά της Λυδίας και μητέρα της Καρολάιν είπε πως «θα επιστρέψει (στην Ελλάδα) κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα. Η μητέρα της Καρολάιν δεν είναι με την Λυδία αυτήν τη στιγμή. Μένει σε διαφορετικό μέρος των Φιλιππίνων».