ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατέρας Καρολάιν: «Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει»

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά είναι καταιγιστικές. Αν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αμφισβητεί ένα ένα όλα τα δημοσιεύματα που έχουν να κάνουν με την δολοφονία της Καρολάιν και τις ύποπτες δραστηριότητες, καθημερινά υπάρχει και μία νέα εξέλιξη.

Ο πατέρας της Καρολάιν σε συνέντευξη του στο Mega κλήθηκε να σχολιάσει τα περί παράνομων δραστηριοτήτων του 32χρονου πιλότου. Ο ίδιος ζητά απόδοση δικαιοσύνης με ισόβια για τον δολοφόνο της κόρης του, ενώ αναφέρεται και στις υπόνοιες ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες, υποστηρίζοντας ότι εάν η Καρολάιν το γνώριζε σίγουρα θα το ανέφερε.

«Αυτό που το κάνει χειρότερο είναι ότι ήταν δειλός»
«Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», κατέληξε.

Σχετικά με την μικρή Λυδία
Ο ίδιος μιλάει με πολύ γλυκά λόγια για την εγγονή του, Λυδία, και λέει ότι σκοπεύει να την μεγαλώσει ώστε να μοιάζει στην κόρη που έχασε τόσο άδικα στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο. Είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη. Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της».

Ερευνώνται τα οικονομικά του πιλότου
Ένα από τα ζητήματα που έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας έχει να κάνει με την οικονομική σχέση που είχε ο καθομολογία δολοφόνος με την οικογένεια του θύματος.

Σύμφωνα με τη Real News, ο 12ος ανακριτής ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν μεταξύ τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις ότι η οικογένεια της έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη και τους βοηθούσε οικονομικά.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, έχει δοθεί εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών και των δύο, προκειμένου να ερευνηθεί ποια ήταν η οικονομική κατάσταση του καθενός και τι συναλλαγές πραγματοποιούσαν.

Επιπλέον, θα ερευνηθούν οι λεπτομέρειες της αγοράς του οικοπέδου στο Πικέρμι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, που έγινε μόλις πέντε ημέρες πριν από τη δολοφονία της Κάρολαϊν, και μάλιστα με την… ενίσχυση των 20.000 ευρώ που του έδωσε η πεθερά του.

pagenews.gr