ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτησαν… γκάζι αλλά τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες! Συλλήψεις για κλοπή καυσίμων στη Φωκίδα

Με χειροπέδες βρέθηκαν δύο άντρες στην Άμφισσα, οι οποίοι μόλις είδαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να πλησιάζουν, ανέπτυξαν ταχύτητα για να αποφύγουν τον επικείμενο έλεγχο.

Τελικά, το όχημα ακινητοποιήθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι δύο από αυτούς, ενώ οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καταδιώξουν τους τρεις συνεργούς τους, όμως εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν και τα στοιχεία ταυτότητάς τους ερευνώνται και αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας ενός από τους δυο Έλληνες που συνελήφθησαν, βρέθηκαν στον χώρο των αποσκευών του 19 πλαστικά δοχεία που περιείχαν συνολικά 238 λίτρα πετρελαίου κίνησης, που είχαν «ρουφήξει» νωρίτερα από δύο μηχανήματα έργων της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας!

Τα δοχεία με τις ποσότητες πετρελαίου αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος που κατασχέθηκε βρέθηκαν πένσες, ένα κατσαβίδι, ένας φανός μπρελόκ και διάφορα άλλα σύνεργα. Οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή κατά συναυτουργία.