ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πατούλης: «Το θέμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης σχετίζεται με την ίδια τη ζωή»

«Το θέμα της αντιπλημμυρικής θωράκισης σχετίζεται με την ίδια τη ζωή», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, μιλώντας στην εκπομπή Δημοσκοπήσεις με τον Γιώργο Λαιμό, στον τηλεοπτικό σταθμό Atticatv.

«Οφείλουμε να πούμε ότι η κλιματική αλλαγή δημιουργεί απρόβλεπτα φαινόμενα όμως αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς πρέπει να ολιγωρεί», τόνισε ο κ. Πατούλης.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν θα νιώθουμε ασφάλεια με την αντιπλημμυρική θωράκιση που κατασκευάζεται στην Αττική, αλλά και στην πληγείσα περιοχή της Μάνδρας ο κ. Πατούλης επεσήμανε πως: «Τα έργα υποδομής μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί αλλά είναι ήδη λειτουργικά, θα ήθελα να το σημειώσω και μέσα από την εκπομπή σας, αλλά αυτό σχετίζεται με το πόσο ακραία μπορεί να είναι κάποια φαινόμενα, άρα ποτέ δεν πρέπει κανένας  να είναι απολύτως ήσυχος, παρά τα μεγάλα έργα, τα οποία διαπιστώσαμε – ότι παρά το γεγονός ότι θα ολοκληρωθούν προς τα τέλη του χρόνου –  είναι ήδη λειτουργικά, αλλά κάναμε και άλλες διαδικασίες επέκτασης αυτών των σημαντικών έργων»,

Παρακολουθείστε ολόκληρη τη συνέντευξη: