3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών»

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας, του παιδιού που έφυγε τελευταίο από τις τρεις αδελφούλες στην Πάτρα, ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Χρήστος Ρουγκάλας υποστήριξε ότι αποκλειστική υπεύθυνη για τους θανάτους των κοριτσιών είναι η μητέρα τους.

«Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρουγκάλας, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη στην εκπομπή «Live News» του Mega. Όπως ανέφερε ο κ. Ρουγκάλας, που έχει υπηρετήσει στην Πάτρα, πρέπει να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας για πράγματα που ενδεχομένως γνωρίζουν και παρέπεμψε στα γραφεία τελετών που ανέλαβαν τις κηδείες των παιδιών.

«Έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση. Ωστόσο, ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα», κατήγγειλε, βασιζόμενος σε ανάλογη ανάρτηση της μητέρας.

Πάτρα: Οι γονείς των κοριτσιών αρνήθηκαν ψυχιατρική βοήθεια στο νοσοκομείο
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega και ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι γονείς είχαν αρνηθεί τη βοήθεια ψυχολόγου στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Πάτρας, φέρεται να υπήρξε μία προσέγγιση από τους γιατρούς του νοσοκομείου για να επισκεφθούν οι γονείς κάποιον ψυχολόγο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι γονείς δέχθηκαν και πραγματοποίησαν μία συνεδρία με ειδικό, ωστόσο στη συνέχεια δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη μητέρα είχε αναφέρει σε δημοσιογράφο ότι δεν έχει πρόβλημα να εξεταστεί από κάποιον ψυχίατρο ή ψυχολόγο, ώστε εάν πάσχει ή όχι από το Σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου.