ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Έκρυβε τα ναρκωτικά σε κουφάλες δέντρων γύρω από το σπίτι του

Οι αστυνομικοί έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πήγαν στο σπίτι του 53χρονου, μονοκατοικία σε παραλιακό σημείο στα δυτικά της Πάτρας, όπου μένει με τη σύζυγο και το ένα του παιδί και έκαναν έλεγχο. Εκεί, εντόπισαν τα ναρκωτικά κρυμμένα στις κουφάλες των δέντρων (αλμυρίκια) στην αυλή του σπιτιού του, καθώς και κάτω από βράχια της ακτής, ακριβώς δίπλα από τη μάντρα του σπιτιού του.

 

 

 

Τα ναρκωτικά ο φερόμενος ως δράστης τα τύλιγε σε σακούλα και τα έκρυβε για να μην φαίνονται.

Να σημειωθεί όπως αναφέρουν πηγές στο tempo24.gr πως ο 53χρονος το Σεπτέμβριο του 2013 είχε συλληφθεί και πάλι για εμπορία ουσιών με 80 γραμμάρια ηρωίνης και 15 γραμμάρια κάνναβης. Μάλλον, όμως το είχαν κάνει "οικογενειακή επιχείρηση" καθώς και ο αδελφός του συνελήφθη φέτος στις αρχές Σεπτεμβρίου με 260 γραμμάρια ηρωίνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας που συνελήφθη είναι 53 ετών και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Η συνολική χρηματική αξία των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν (553,6 γραμμάρια ηρωίνης και 1,5 γραμμάριο κάνναβης), ανέρχεται στο ποσό των 7.500 ευρώ. Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: Tempo24