ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: Σπαραγμός στην κηδεία του 8χρονου Νικόλα

Απέραντος πόνος και δάκρυα στην κηδεία του 8χρονου Νικόλα, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στο σπίτι των παππούδων του, στις Εργατικές Κατοικιές Ιτεών, το περασμένο Σάββατο.

 

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας Λάσκαρη, αποχαiρετούν το 8χρονο αγγελούδι, που χάθηκε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Σταμούλης Λάσκαρης και Αμαλία Παπαστεργίου, η μικρή αδελφή του Μελίνα – Αθηνά, καθώς και οι παππούδες του.

Συμμαθητές του, με λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησαν τον φίλο και συμμαθητή τους. Παρών στην νεκρώσιμη ακολουθία και ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι η Δημοτική Αρχή είχε εκδώσει ανακοίνωση εκφράζοντας την οδύνη της για τον άδικο και τραγικό χαμό του μικρού Νίκου που φιλοξενούνταν στο ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου…

Οι πληροφορίες για τα αίτια της φωτιάς σοκάρουν, καθώς σύμφωνα με το πόρισμα του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, η φωτιά στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το παιδί φαίνεται ότι ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα που βρισκόταν στο δωμάτιο και το οποίο ήρθε σε επαφή με λούτρινα παιχνίδια, με αποτέλεσμα αυτά να πιάσουν φωτιά η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα και σε άλλα αντικείμενα.

Πηγή: tempo24.gr, patrastimes.gr