ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέρασε σε Κέντρο Κράτησης ασύρματο ηχείο με ναρκωτικά και το έδωσε μέρα μεσημέρι σε κρατούμενο!

Ένα ασύρματο ηχείο με ναρκωτικά κατάφερε να περάσει σε Κέντρο Κράτησης και να δώσει σε κρατούμενο ένας άντρας, ο οποίος αναζητείται, καθώς έχει σταλεί σήμα για τον εντοπισμό του στις αστυνομικές υπηρεσίες της Κορινθίας .

Ο άντρας εξαφανίστηκε, αφού πρώτα παρέδωσε ναρκωτικά σε έναν ομοεθνή του που είναι κρατούμενος στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών στην Κόρινθο.

Η συναλλαγή συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου κατά την διάρκεια του επισκεπτηρίου στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Κορίνθου, αλλά δεν έγινε αμέσως αντιληπτή από τους αστυνομικούς. Ωστόσο, ο 33χρονος αλλοδαπός υποβλήθηκε σε έρευνα μετά την αποχώρηση του επισκέπτη και διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του ασύρματου ηχείου που είχε παραλάβει από αυτόν ήταν κρυμμένες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 12,5 γραμμαρίων!

Το ηχείο και τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ ο 22χρονος κρατούμενος συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση. Σε βάρος του και σε βάρος του “προμηθευτή” του, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στις αρχές, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε χώρο κράτησης.