ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστατικά ξυλοδαρμού από άγνωστο σε γυναίκες προκαλούν τρόμο στην Αλεξανδρούπολη

Κλίμα τρόμου επικρατεί στην Αλεξανδρούπολη, μετά τις ανεξήγητες επιθέσεις σε βάρος δυο γυναικών σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών, από άγνωστους άνδρες που τις ξυλοκόπησαν ενώ ήταν παντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Εικάζεται δε πως ίσως πρόκειται για τον ίδιο μανιακό άνδρα ο οποίος επιτίθεται.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (21/2), μια 35χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον άγνωστο άνδρα ενώ περπατούσε χωρίς να υποψιάζεται το κακό που θα της συμβεί στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Ο δράστης την άρπαξε από πίσω και την έριξε στο έδαφος κάνοντάς της κεφαλοκλείδωμα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να την χτυπά με μανία! Περαστικοί που επενέβησαν σοκαρισμένοι από το γεγονός έτρεψαν σε φυγή τον δράστη στην Αλεξανδρούπολη σώζοντας την σοκαρισμένη γυναίκα, που μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο. Να σημειωθεί πως ο δράστης, που αναζητείται από την Αστυνομία, φέρεται να είναι αλλοδαπός, σύμφωνα με το e-evros.gr.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (17/2), πάλι σε κεντρικό σημείο της πόλης, όταν μια 18χρονη φοιτήτρια που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστό της εύσωμο και κοντό άνδρα ηλικίας περίπου 45-50 χρόνων, ο οποίος της ζήτησε αναπτήρα και προσπάθησε να της πιάσει την κουβέντα. Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να τον αποφύγει και τότε ο άνδρας της επιτέθηκε χτυπώντας την με δύναμη στο πρόσωπο. Η 18χρονη φοιτήτρια πανικοβλήθηκε και κρύφτηκε τρέχοντας στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, όπως αναφέρει το evrosonline.gr, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε. Η νεαρή κοπέλα υπέβαλε καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα που ερευνά για να τον εντοπίσει.