ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέταξε στο δρόμο μία σακούλα με… κάνναβη!

Σκέφτηκε να πετάξει στο δρόμο τα ενοχοποιητικά στοιχεία, καθώς τον είχε εντοπίσει η αστυνομία, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη!

Ο λόγιος για έναν άντρα που έκοψε ταχύτητα την στιγμή που είδε αστυνομικούς να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής επί της Εγνατίας Οδού και πέταξε έξω από το αυτοκίνητο μία σακούλα με κάνναβη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τμήματος Κομοτηνής, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών είχαν πληροφορίες ότι μεταφέρει ναρκωτικά και αντιλήφθηκαν ότι είχε ρίξει μια νάιλον σακούλα στο οδόστρωμα, την οποία δεν άργησαν να βρουν. Μέσα, υπήρχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 150 γραμμαρίων κι έτσι ο δράστης συνελήφθη.

Μάλιστα, βρέθηκαν πάνω του δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια και χρηματικό ποσό, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημά του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.