ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε χτυπημένη από τον καρκίνο η 22χρονη Ελισάβετ Αντωνιάδη

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 22 ετών, η Ελισάβετ Αντωνιάδη, που έγινε γνωστή στο Twitter ως «Απλή Φοιτήτρια». «Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο 1/3 στο Λαγονήσι. Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι. Σαν ξάδερφος, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά».

    Έβγαλα την ύλη και γράφω σε 4 ώρες. Ας κάτσω να μετρήσω τα πλακάκια τώρα του σπιτιού και να κάνω επανάληψη ένα μισάωρο πριν #Κλασικά

    — Απλή φοιτήτρια (@foititria) 23 Ιανουαρίου 2018

Το τελευταίο μήνυμα στον λογαριασμό της το είχε ποστάρει στις 26 Φεβρουαρίου

    Παιδιά η κατάστασή μου προχώρησε αρκετά και έχει γίνει μετάσταση στα οστά. Ο λογαριασμός μου πλέον δεν ξέρω αν θα ξανακινηθεί. Μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν κοντά μου. Εις το επανιδείν ❤

    — Απλή φοιτήτρια (@foititria) 26 Φεβρουαρίου 2018

Η 22χρονη Ελισάβετ μιλούσε για τα προβλήματα που την απασχολούσαν, αυτά που απασχολούν τους νέους της ηλικίας της.

    Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστερα από μάχη με τον καρκίνο.Η κηδεία θα γίνει σε στενο οικογενειακό κύκλο1/3στο Λαγονήσι.Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι.Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά.

    — Απλή φοιτήτρια (@foititria) 28 Φεβρουαρίου 2018.