ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο οδηγός που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο μετά από καβγά στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Πέθανε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν για τρεις ημέρες, ο 57χρονος αγρότης που είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο στα ελληνοτουρκικά σύνορα μετά από άγριο καυγά για τη σειρά προτεραιότητας.

Βρισκόταν στο Τελωνείο των Κήπων και ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει, προκειμένου να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Πριν επιστρέψει στο αυτοκίνητό του, παρασύρθηκε από ΙΧ και κατέρρευσε στο σημείο. Από την πρώτη στιγμή συνελήφθη ένας νεαρός Τούρκος που όμως αρνείται κάθε εμπλοκή στην παράσυρση. Οι στενοί συγγενείς του θύματος εμφανίζονται στο newsit.gr οργισμένοι μέσα στον πόνο τους. Τονίζουν πως θα κάνουν ό,τι χρειαστεί μέχρι οι δράστες να βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (07.07.2023), όταν σε ουρά αυτοκινήτων 30 μέτρων στο Τελωνείο των Κήπων, ο 57χρονος ζήτησε να του παραχωρήσουν σειρά για να περάσει ώστε να στρίψει αριστερά στην παρακαμπτήριο για το χωριό του.

Ακολούθησε διαπληκτισμός του 57χρονου με τους οδηγούς, που είχε σαν αποτέλεσμα να περάσει αυτοκίνητο πάνω από το σώμα του για να προχωρήσει, αδιαφορώντας και προκαλώντας του βαριά τραύματα ιδιαίτερα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία συνέλαβε 33χρονο Τούρκο μετανάστη κάτοικο Γαλλίας, ο οποίος επέστρεφε με άδεια στην πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ο 33χρονος Τούρκος αρνείται κάθε κατηγορία. Το αυτοκίνητο του κατασχέθηκε ενώ ο ίδιος θα οδηγηθεί την Τρίτη το πρωί στις 10 ενώπιον του Ανακριτή Αλεξανδρουπόλεως.