ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Κουσουλός για συγγενείς Πισπιρίγκου: «Αν δεν υπήρχαν οι κάμερες θα με χτυπούσαν»

Για το επεισόδιο με τους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και την προσαγωγή του στο ΑΤ Αμπελοκήπων μίλησε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» Πέτρος Κουσουλός, δίνοντας την δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν στα δικαστήρια αλλά και εκτιμώντας πως αν δεν υπήρχαν οι κάμερες μπροστά, ίσως είχαν αποπειραθεί να τον χτυπήσουν κιόλας.

«Όπως ορίζει ο νόμος προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα και αφού έδωσα και τις δικές μου εξηγήσεις στον εισαγγελέα αφέθηκα ελεύθερος» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός στο Mega για να συμπληρώσει: «Αυτή τη στιγμή έχω εγκληθεί για κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί και για κάτι το οποίο πραγματικά εκτιμώ ότι είχε προσχεδιαστεί.

Δέχτηκα μια απίστευτη επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης (σ.σ. Ρούλας Πισπιρίγκου) αλλά στη συνέχεια, όταν είδαν ότι εγώ ουσιαστικά δεν «τσίμπησα» σε αυτήν την επίθεση, εξυφάνθηκε ένα άλλο σχέδιο, ότι εγώ δήθεν, έκανα κάποιες χειρονομίες προς την κατηγορούμενη».

Υποστήριξε δε στη συνέχεια πως «εάν δεν υπήρχαν κάμερες θα είχαν αποπειραθεί να με χτυπήσουν κιόλας» ενώ τόνισε: «Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων και να καταλάβουμε ότι ο δημοσιογράφος ούτε διώξεις ασκεί, ούτε προφυλακίζει, ούτε παίρνει καταδικαστικές αποφάσεις».