3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Πήγα από… περιέργεια» υποστηρίζει 40χρονος για ραντεβού-παγίδα με 13χρονη!

Ένας 40χρονος έστελνε άσεμνα μηνύματα και έκλεισε ραντεβού με ανήλικη στην Αγία Παρασκευή, μόνο που πίσω από το προφίλ του κοριτσιού κρύβονταν δύο αγόρια 17 ετών.

«Δεν είχα σκοπό καν να την αγγίξω» λέει στο Star.

«Σας λέω έχω κόρη σε αυτή την ηλικία και φοβάμαι να την πιάσω, πόσο μάλλον ένα ξένο παιδάκι που ξέρω ότι θα πάω φυλακή αν το κάνω κάτι. Εγώ πήγα στο ραντεβού από περιέργεια να δω τι ήθελε και γιατί τόσο μικρή ηλικία τι ψάχνει δηλαδή σε τέτοια μικρή ηλικία. Δεν πήγα, δηλαδή, για να το βιάσω, να το αγγίξω, να το πειράξω» ισχυρίστηκε ο 40χρονος.

Ωστόσο, έστελνε επί τρεις ημέρες μηνύματα στο Instagram σε ένα κορίτσι που είχε την ηλικία της κόρης του. Το έκανε, όπως είπε, από… περιέργεια.

«Τη ρώτησα πόσο χρονών είναι, μου είπε 13 στα 14. Μου είπε «έχεις πρόβλημα να μιλάμε;», της είπα όχι, «εσύ μου λέει πόσο είσαι, εγώ είμαι 40.  Με ρώτησε αν έχω σχέση, της είπα όχι, ρώτησα και εγώ αν έχεις σχέση μέσω μηνυμάτων μου είπε ότι δεν έχει και μετά πήγε λίγο… ερωτικού περιεχομένου το θέμα. Πρώτη έστειλε φωτογραφία γυμνή, μετά της έστειλα εγώ άλλη μία από κουταμάρα».

Το απόγευμα του Σαββάτου σε σημείο στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής είχε κλειστεί το ραντεβού. Στις 6:30 έφτασε πρώτος ο 40χρονος, όμως η ανήλικη δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Πίσω από το ψεύτικο προφίλ της υποτιθέμενης 13χρονης βρίσκονταν δύο νεαροί ηλικίας 17 ετών. Το είχαν φτιάξει για να εντοπίσουν παιδόφιλο και στη συνέχεια να τον εκβιάσουν.

«Μου είπαν ή θα μας δώσεις ό,τι λεφτά έχεις στο ATM στην τράπεζα ή θα πάμε στην αστυνομία να δείξουμε τις πρόστυχες αυτές συνομιλίες. Και έφυγα εγώ από μόνος μου και πήγα στο Αστυνομικό Τμήμα στο Χαλάνδρι γιατί φοβήθηκα» επεσήμανε ο 40χρονος.